OGC - Online Gaming Community

Cégbemutató

Az OGC Korlátolt Felelősségű Társaság (röviden OGC Kft.) 2008 februárjában jött létre 5 tulajdonossal. Fő tevékenységünk az online és számítógépes játékok népszerűsítése, a játékos közösségek informálása, közösség építés, összetartás. Mindezt minden igény kielégítése mellett magas színvonalon. Ennek érdekében hosszas várakozás után 2009 augusztus végén megújítottuk  oldalainkat, illetve a már meglévő 4 oldalunk mellé tovább 3 új közösség felé nyitottunk.
Legnagyobb büszkeségünk, közismert nevén a CSHU több ezer látogatóval büszkélkedik, és ehhez szeretnénk felzárkóztatni, a Call of Duty, Track Mania, Team Fortress2, és Need for Speed oldalunkat.
A jövőben szeretnénk további játékok és közösségek felé nyitni, hiszen az internet világa és az online közösség folyamatosan bővül és a lehetőségek határtalanok ennek köszönhetően, fáradhatatlanul keressük azokat a közösségeket, amelyeknek szükségük van támogatásunkra.
Célunk, hogy Magyarországon, csakúgy mint a környező országokban stabil „e-sport” közösséget építsünk ki, a hazai elektronikus sport életben tevékenykedők közreműködésével és hogy hazai játékosaink is ismertek és elismertek legyenek külföldön. 

„OGC – mert a játék a lényeg”