OGC - Online Gaming Community

Ingyenes játékok

America's Army
www.americasarmy.com

Az amerikai hadsereg hivatalos játéka, az Unreal 2 motorjára épülő FPS, amiben egy gyors kiképzés után bele is vethetjük magunkat a tengerészgyalogosok életébe. Csak multiplayer, valósághű fegyverek, vérzési rendszer, célzás. Letöltés (telepítő - 10 Mbyte)

Area 51
www.area51-game.com

Az Area-51 egy vérbeli UFO-s FPS játék. Ethan Colet az 51-es körzetbe küldik, hogy egy elszabadult idegen vírus nyomába eredjen. A dolgok azonban eldurvulnak. Letöltés (1,9 GByte)

Battlefield Heroes
www.battlefield-heroes.com

Rajzfilm stílusú TPS játék, több különböző játékmóddal, részletesen testreszabható karakterekkel! A készítők arra is ügyeltek, hogy a játék során az azonos képességekkel rendelkező játékosok kerülhessenek össze, mindezt a fair play érdekében.

Full Spectrum Warrior
www.fullspectrumwarrior.com

Egy terroristaellenes, különlegesen kiképzett katonai különítményt kell irányítanunk kooperatív módban. Az akciók mellett a taktikai feladatok is nagy hangsúlyt kapnak a szép grafikával rendelkező játékban. Letöltés (1,6 GByte)

Half-Life 2 DeathMatch (Teljes!) + Portal Demo
www.steampowered.com

A Half-Life 2 multiplayer-es kiegészítője. A játékhoz Steam kliens szükséges!
ATI Ingyenes Letöltés nVIDIA Ingyenes Letöltés

Nexuiz
www.alientrap.org/nexuiz

Gyors ritmusú FPS, szintén csak multiplayer. Hasonlít a Warsow-hoz, bár kevésbé minimalista és rajzfilmszerű a grafikája, Quake-re hajazó játékmenet jellemzi. Letöltés (637 MByte)

The Suffering: Ties that Bind
thesuffering.midway.com

Egy ismert főhős, név szerint Torgue személyében gonosz szörnyeket kell a túlvilágra küldenünk. Letöltés (1,2 GByte)

War Rock
warrock.gamersfirst.com

Modern környezetben játszódó többjátékos FPS jármuvekkel tarkítva. A játékosok feloldhatnak új fegyvereket, felszerelést, rangokat. Földön, vízen, levegoben a jelszó, a harc mindenhol zajlik! Letöltés (548 MByte)

Warsow
www.warsow.net

Rajzfilm stílusú FPS játék, több különböző játékmóddal (DM, CTF, INST). A játék élvezetesen pörgős, és jól fut gyengébb gépen is. Próbáld ki! Letöltés (176 MByte)